ShotProApp

This community is here to give a place for users of ShotPro to gather, share information, learn and suggest development features they want to see.
 
HomeHome  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log in  

Share | 
 

 Bug When Exporting Movie

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
BLASTblake



Posts : 2
Join date : 2015-04-13

PostSubject: Bug When Exporting Movie   Mon Apr 13, 2015 6:24 am

I'm trying to export a movie on an iPad, but all that happens is the message, "Loading..." Any thoughts on how properly export a movie? The app has access to my photos and microphone, but nothing is appearing in the iPad's camera roll. It just says, "Loading..." and has done so for about 15 minutes now.
Back to top Go down
View user profile
James C



Posts : 2
Join date : 2015-07-30

PostSubject: Re: Bug When Exporting Movie   Thu Jul 30, 2015 8:25 am

I have also got a bug, one project proceeds through the rendering cycle but at the end there is only a 0 second movie clip of the project screen with the "make movie dialogue box.
Back to top Go down
View user profile
Andy@ShotPro



Posts : 51
Join date : 2015-02-06

PostSubject: Re: Bug When Exporting Movie   Fri Sep 18, 2015 12:34 pm

Are you using version 1.5?
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Bug When Exporting Movie   

Back to top Go down
 
Bug When Exporting Movie
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Movie Masters Dark Knight Batpod
» Movie Based Games?
» Release Date & New Trailer: Ultramarines Movie
» Last Movie You Watched
» The Dark Knight Rises (2012) Official Movie Thread

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
ShotProApp  :: Report a Bug-
Jump to: